Sykepleierdagen 2016 behørig markert

Marte Jørgensen, enhetsleder for kirurgisk avdeling A5 på Radiumhospitalet, ble tildelt prisen som Årets sykepleieleder som NSF gir ut.  

Marte-Jørgensen-600px

Kriteriet for å få prisen er at ”Årets Sykepleieleder” skal ha vært med på å utvikle og/eller profilere sykepleiefaget på en positiv måte.

Begrunnelsen for tildelingen av Årets sykepleieleder 2016 er:

«Marte Jørgensen (bilde til venstre) er en leder med stor tyngde og, faglig dyktighet og en super evne til å motivere sine ansatte. Hun er en miljøbygger og retter søkelyset på kvalitet. Har fokus på kunnskapsbasert praksis, kvalitet og fagutvikling. I tillegg står arbeidsmiljøsentralt og hun ser hver enkelt medarbeider og er genuint interessert i hver enkelt ansatt. Hun er en pådriver for at alle skal få sin del av fagutviklingen på alle nivå. Kandidaten er en synlig leder, bidrar til tverrfaglighet og en god organisator. Hun er en synlig, rettferdig og er tøff i forhandlinger når det gjelder avdelingens ståsted».

– Jeg er veldig overrasket, takknemlig, ydmyk, kjempeglad og stolt, sa Jørgensen. Vi har en god blanding av erfarne og nye sykepleiere i avdelingen og jeg synes det er flott å finne styrkene til hver enkelt ansatt. Jeg er stolt av å være lederen deres, sa en rørt vinner.

Inga-Marte-Thorkildsen
– Dere ville noe bra, dere som valgte å bli sykepleiere, sa Inga Marte Thorkildsen.

Administrerende direktør Bjørn Erikstein åpnet sykepleiersymposiet på Den internasjonale sykepleierdagen og byråd for eldre, helse og sosiale tjenester i Oslo kommune Inga Marte Thorkildsen overtok. Det var et engasjerende innlegg byråden holdt hvor hun understreket hvor viktig det er å spørre innbyggere (eller pasienter) «Hva er viktig for deg?» Det må være perspektivet vi må ha, og det er paradigmeskiftet vi står i.

 

 

 

 

 

 

 

Trommekorpset til NSF lagde lyd og god stemning, for sykepleiere går ikke stille gjennom dørene!

Trommekorpset

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: