OUS-revyen «Kattastrofé» er snart klar!

Nå har 18 ansatte på sykehuset blitt skuespillere! Tekster har de skrevet, sanger har de laget, kostymer er sydd og dansetrinn er øvet inn. Snart er alt er klart for premieren 2. mai. Har du sikret deg billett?

revygjengen-med-plakat-2016_17

Glade ansatte har nå jobbet jevnt og trutt siden august for å lage en morsom og underholdende revy som kolleger og venner kan se på Chat Noir fra 2. – 12. mai. Billettene kan kjøpes på www. ticketmaster.no. De er ikke dyre fordi sykehuset har bidratt økonomisk slik mange kan se revyen. Dette er en fin mulighet for ansatte til å slappe av og ha en sosial kveld sammen med andre kolleger på Oslos hyggeligste teater.

susanne-1Revyen er organisert under Stab HR og Susanne Flølo, assisterende HR- og Personaldirektør.

– Dette er det eneste kulturarrangementet for hele sykehuset, sier Flølo, så vi håper mange vil komme for å se revyen! Alle som er med i revyen legger ned utallige timer av sin fritid for å gjøre dette til en stor opplevelse for alle på sykehuset. Det er revyensemblet selv som skriver de fleste tekstene. Det skal pugges og læres, det skal synges og danses. Som revysjef har Nina E. Gausdal Try et betydelig ansvar for sikre at revyen holder god kvalitet. Dette er et stort prosjekt og vi er svært takknemlige for alle som er med og bidrar slik at ansatte kan få en flott opplevelse på Chat Noir i mai, sier Flølo.

Revyband er viktig

torill-2Også bandet øver jevnt og trutt for å bistå forestillingen. Sykehuset har mange flinke musikere og mange har vært med i bandet i flere revyer. Torill G. Nilsen (bilde til venstre) har vært med i revybandet fire ganger, og der spiller hun trompet.

– Til vanlig spiller jeg i korps og jeg synes det er artig å spille i en helt annen setting enn akkurat i korps. Her blir det noe annerledes, må være skikkelig skjerpa hele tiden, her er det kun en på hver stemme og det krever full konsentrasjon hele tiden. I korps må man også være med til en hver tid, men allikevel litt flere å lene seg på der. Fra første gang jeg var med i 2011 synes jeg dette var kjempe artig. Med så mange flinke kollegaer på dette sykehus, både når det gjelder i skuespill og sang er en fryd. Ekstra artig er det også at forestillingene spilles på ærverdige gamle Chat Noir, hvor det er så mye utrolig revyhistorie i veggene. Det gjør meg rørt og ekstra stolt, sier Nilsen, som jobber som sekretær FoU seksjon / Nevroradiologisk seksjon, Klinikk for Radiologi og Nukleærmedisin

Noe helt annet enn «Mariekjeksjobbing»

aud-1Aud Trondhjem (bilde til venstre) har vært med i mange revyer, men hun er aldri med som skuespiller. Hun jobber i kulissene, fører regnskap, er vertinne på Chat Noir, hjelper revysjefen og passer på at alle har det bra.

– Jeg synes det er veldig gøy å være med, selv om jeg sitter mye og venter. Til vanlig jobber jeg med regnskap og økonomi, det jeg kaller «Mariekjeks-jobbing», så det er veldig gøy å være med å bidra inn i noe helt annet i sykehuset. Revy gir energi!

Henrik Wigestrand er med i OUS-revyen for første gang, men har laget andre revy før og i fjor ga han ut CD med egne låter. Han jobber til vanlig som kommunikasjonsrådgiver i en fire-henrikerav sykehusets kompetansetjenester. På bildet ser du fire utgaver av Henrik.

– Det er stor stas å være med i revygruppen, vi vil gi våre kolleger pustehull, smilehull og lattersalve (uten doping) i en travel hverdag. Siden vi gjør hele revyen selv, er det både utfordrende og inspirerende, så jeg håper og tror at publikum får det like morsomt som vi har det på øvelsene, sier Wigestrand med et smil.

 

nina-2– Vi håper mange har lyst til å komme på revyen i mai, og det er ingen problemer med å få tak i billetter. Sykehuset sponser billettene som et kulturtiltak for ansatte og derfor er billettprisen lav, kun kr. 235,- og kr 215,-, sier revysjef Nina E. Gausdal Try (bilde til venstre). Og med Tom Sterri som instruktør kan det nesten ikke gå galt.

For å kjøpe billetter:

Gå inn på Ticketmaster.

Skal du bestille billetter til en gruppe på over 10 personer, ringe 815 33 133 eller sende mail til billetter@chatnoir.no

http://chatnoir.no/search/kattastrofe

plakat-revy-web-800px

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: