Nå er det like før revygjengen «flytter inn» på Chat Noir

Men selv om det er anstrengende, så er det også veldig gøy. Og hvorfor er det gøy? Fordi ansatte blir kjent med andre ansatte på tvers av fagfelt og avdelinger, kolleger kommer for å se hva deres kolleger har drevet med de siste månedene, og de heier på hverandre. Det strømmer god energi og glede, selv om det også har vært hardt arbeid og frustrasjoner underveis.

Revygjengen-med-plakat-2016_17

– Et viktig element i revyarbeidet er å gjøre hverandre gode. Vi er totalt avhengige av hverandre. Revyen er sykehuset i miniatyr. Alt vi gjør i revyen og på jobb må være av høy kvalitet. Vi må støtte hverandre, gjøre hverandre gode, hver dag! Ingen er best alene. Vi er alltid best sammen med andre, sier en sliten men glad revysjef.
Tom Sterri er instruktøren denne gangen også, og det gjør han med stø hånd. Han har denne våren selv både spilt i og instruert Jungelboken, så han kan jobben sin godt. Og Helge Nysted er en erfaren kapellmester som arrangerer sang og musikk, og det gjør også han med stø hånd.

Billettsalget går veldig bra, men det er fremdeles mange billetter igjen til premieren! Vi håper flere har lyst til å se den første forestillingen og få med seg stemningen av den.

– Det blir mye bra sang med koreografi, det blir verbalnummer du forhåpentligvis vil le litt av, og vi har et band som støtter opp om det hele. I tillegg er det proff scenografi og proffe folk rundt oss på lyd og lys som passer på at vi får en flott ramme. Og det at Chat Noir er et veldig hyggelig teater, topper det hele, sier revysjef Nina E. Gausdal Try.

Velkommen til hyggelige vårkvelder på Chat Noir!

Revyen spilles fra 2. – 12. mai, billetter kjøpes her: www.ticketmaster.no.

Irlin,-Nina,-Eli,-AC,-Ramona
På bildet ser du fem av skuespillerne etter at de hadde flyttet inn på Chat Noir i 2015: Irlin Troye, Nina Gausdal Try, Eli Haukland, Anne Cathrine Bjørnstad og Ramona Braanen. De er også med i 2017-revyen.

Plakat-revy-WEB-800px

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: