Vis frem faget ditt!

Er yrket ditt spennende, givende og gøy? Bør flere få opp øynene for en karriere innen ditt fagfelt? Da bør du bidra på Karrieredagen 2017.  

DSC_7459-600
Karrieredagen handler om å vise frem bredden av våre fagområder og yrkesgrupper. Her fra fjorårets ungdomsdag.

Karrieredagen i 2015 ble en stor suksess. Over 4000 studenter og nyutdannede besøkte oss på Rikshospitalet hvor vi fikk en unik mulighet til å vise oss frem som en attraktiv arbeidsgiver og trekke til oss de beste kandidatene.

I november 2017 gjentar vi suksessen, og nå er arbeidsgruppen for Karrieredagen på utkikk etter bidragsytere.

Vise frem fagene for å sikre rekruttering

– Vi leter etter fagmiljøer som vil stille opp med stand, foredrag eller begge deler, forteller primus motor Anette Emilie Røkholt i HR-avdelingen. Karrieredagen handler om å vise frem bredden av våre fagområder og yrkesgrupper, og sikre rekruttering til både utdanning, spesialiteter og fremtidige stillinger. Det er derfor viktig at mange fagmiljø bidrar.

– Meld inn forslag!

Vet du om et fagmiljø som bør vises frem, en foredragsholder som bør høres eller har du andre forslag til hva karrieredagen bør inneholde? Da kan du melde inn ditt forslag via et kort skjema i Questback.

Anette Røkholt og resten av gjengen som jobber med karrieredagen vil ta kontakt med de som melder seg. Alle vil få hjelp til å utvikle sine stander og foredrag så de blir best mulig. – Sammen skal vi lage den beste karrieredagen EVER!

Trykk her for å melde inn ditt forslag!

 

Viktig å starte tidlig

Karrieredagen i 2015 var første gang noe slikt ble arrangert her på OUS. Selv om arrangementet var en stor suksess, er det naturlig nok ting som kan gjøres bedre i år.

– En av tingene vi lærte sist er at vi må være tidlig ute med å finne ut hvem som skal bidra. Stands og foredrag må planlegges godt og mange ting som man ikke har tenkt på, tar mye lenger tid enn man skulle tro, sier Anette.

Spennende aktiviteter og gripende foredrag

I 2016 ble det ikke arrangert noen karrieredag. Derimot ble det arrangert en ungdomsdag. 400 elever fra vår samarbeidsskole Ullern VGS ble invitert til foredrag og stands på Rikshospitalet. Opplegget var mye det samme som på karrieredagen, bare mindre.

Både elever og lærer ved Ullern ga oss veldig mye skryt for både foredragene og standsene. De som sto på stand hadde med seg masse utstyr som elevene kunne prøve og var veldig flinke til å gi dem oppgaver og komme i kontakt med dem. Flere av foredragene gjorde også store inntrykk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: