Hvem vinner årets arbeidsmiljøpris?

I løpet at arbeidsmiljøuka vil årets arbeidmiljøpris deles ut. I 2016 vant Segundo Lopez på Aker sykehus prispengene.  

Den 64 år gamle mureren har snart vært å se i gangene på Aker i 20 år. Han kom fra Chile til Norge som trettiåring og har fagutdannelse som murer og gipsmaker. Men Lopez har også kunnskap om tradisjonsrike treningsformer som karate, Tai Chi og Qi Gong og arrangerer et kvarters gymnastikk fire ganger i uka for medarbeidere i Oslo sykehusservice på Aker. I 2016 vant han arbeidsmiljøprisen.

IMG_5381+ed+450
Segundo Lopez vant arbeidsmiljøprisen i fjor.

Arbeidsmiljøpengene er ikke brukt opp enda. Men i fjor ble en del av beløpet brukt på etterutdanningskurs i trenerrollen i Spania, sier Lopez. – I år ønsker jeg å bruke noen av pengene på å motivere ansatte til å forstå nytten av fysisk aktivitet, og gleden ved å trene samme hvilken fysisk form man har.

Lopez ønsker å utvikle fellesskapsfølelsen mellom ansatte i sykehuset, og til høsten ønsker han å arrangere en samling for alle på sykehuset.

– Jeg ønsker et samarbeid med arbeidsmiljøavdelingen og noen som da kan snakke om treningsglede og hvor viktig dette er. Jeg har også lyst til å få en som kan snakke litt om kosthold, fordi dette ofte er en del av den ansattes helseproblem sammen med mangel på trening. – Jeg er glad for at jeg er invitert til å bidra på Arbeidsmiljøuka med min kunnskap vedrørende trening, sier Lopez.


Årets arbeidsmiljøpris blir delt ut mandag 29. mai.

Les mer om Arbeidsmiljøuka 2017

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: