Nå har OUS fått tilgang til Min Gat hjemmefra!

Endelig har ansatte ved Oslo universitetssykehus fått tilgang til Min Gat på internett.

Det betyr at alle ansatte nå kan logge seg på Min Gat fra privat PC for å sjekke hvordan de skal jobbe fremover, legge inn forespørsler til leder samt legge inn ønsker for de som har ønsketurnus.

– Det fungerer på akkurat samme måte som når man logger på Min Gat på jobben, forteller Lars-Åke Hall, leder for Personal- og ressursstyring.

For instruksjoner på hvordan du logger deg på hjemmefra, logg deg på Min Gat på jobben. Der ligger det en «blå lapp» under påminnelse med et vedlegg som inneholder informasjon og skjermbilder om pålogging hjemmefra. 

Pålogging til MinGat på internett:

1. Det må være en PC/Mac som ikke er koblet opp mot Ous sitt nettverk. Dvs. du kan ikke teste dette på en Ous PC på jobben, men på din private PC/Mac.

2. Skriv inn følgende adresse i adressefeltet på PC´n: https://ansatt.ous-hf.no og klikk «Enter». Adressen i adressefeltet endres automatisk til idportalen.difi.no og du kommer til det første innloggingsbildet. (Lurt å legge til det som favoritt/bokmerke)

3. I dette bildet logger du deg på, på samme måte som f.eks. i nettbanken.

Reklame

4 kommentarer om “Nå har OUS fått tilgang til Min Gat hjemmefra!

Legg til din

  1. DETTE ER EN SANNHET MED MODIFIKASJONER. jEG KOMMER INN PÅ MIN GAT- MEN NÅR JEG GÅR INN PÅ MINE ØNSKEPLANER KOMMER DET BARE OPP MICROSOFT SILVERLIGHT OG THAT IS THAT. kOMMER IKKE VIDERE. HAR WINDOWS 10 OG SØKEMOTOR EDGE. EDGE ER IKKE KOMAPTIBEL MED SILVERLIGHT . SILVERLIGHT KREVER INTERNETT EXPLORER SOM NETTLESER. jEG HAR IFØLGE WINDOWS 10 ; INTERNETT EXPLORER 11 INSTALLERT. jEG FORSTÅR INGENTING.HVA GJØR JEG ????

    Liker

  2. Linken fungerer ikke. Kommer meg ikke inn på MinGat i det hele tatt. Også tipser jeg om å koble opp MinGat til appfunksjonen som finnes til mobil. Det gjør det mye enklere å se over arbeidsplan fra hvor som helst.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: