Administrerende direktørs sommerhilsen

Bjoern-eriksteinKjære alle medarbeidere! Nå står sommeren for døren og en velfortjent sommerferie venter. Som sykehus stenger vi allikevel ikke dørene for pasienter som trenger hjelp. 

Vi har heldigvis alltid høy kompetanse til stede også i ferietidene. Hver dag jobber vi for å sikre at pasienter og pårørende skal ha det bra. Vi jobber med enkeltmennesker i en til tider meget vanskelig situasjon, og det stilles høye krav til oss, fra pasientene, fra pårørende og fra samfunnet rundt oss. Arbeidspresset er i perioder høyt og jeg vet flere hadde ønsket seg både bedre utstyr, bedre bygg og mer ressurser. Samtidig ser vi noe helt unikt. Vi ser en trivsel og en iver etter å gjøre det lille ekstra, en iver etter å gjøre noe godt for mennesker vi møter. Det er det som får noen til å sitte litt ekstra hos en pasient, til å sette seg ned å forsøke å forstå og så gjøre det som trengs. Det er det som får de beste forskerne til å strekke seg litt lenger, prøve en gang til, aldri gi opp. Det er det som får oss til å søke stadig nye løsninger for behandling, for dialog og for kontakt med pasientene. Og det er det som får oss til å gå på jobb selv om presset er høyt.

Vi ser engasjementet i hele organisasjonen. Ikke bare hos de som har direkte kontakt med pasienter. Et eksempel på det er de mange initiativene rundt forbedring av drift, og kontinuerlig forbedring, det er imponerende å se alle initiativ fra dere. Et annet er OUS-revyen hvor flere av våre kolleger jobbet dag og natt for å gi oss tid for latter, refleksjon og hygge med andre kolleger. Vi er mange ansatte, vi har ulike roller og funksjoner, men vi er samtidig avhengig av hverandre for å kunne håndtere pasientene på best mulig måte.

Det er mye som skjer på et så stort sykehus i løpet av et helt år, og også dette året har vi hatt mange engasjert i planlegging av fremtidige bygg og flyttinger. Nå går vi over i konkretisering av byggeprosjekter på Radiumhospitalet og Regional sikkerhetsavdeling, og vi skal planlegge for utvidelser på Gaustad og nytt lokalsykehus på Aker. Dette er store tunge prosjekter, som vi er glade for er kommet videre. Gjennom media og egne kanaler har vi også sett at HSØ har valgt å utsette beslutningen om sette ut IKT infrastrukturmoderniseringen til ekstern leverandør. For Oslo universitetssykehus får denne beslutningen en del konsekvenser på flere områder, blant annet leveranse av trådløst nett til sykehuset. Det er viktig at disse kritiske prosjektene finner en løsning innen kort tid.

Men nå går vi en sommer i møte og henter nye krefter. Jeg vil takke alle sammen for godt arbeid og håper alle får nyte noen gode ferieuker i sommer!

Med vennlig hilsen Bjørn Erikstein

Busker-på-Gaustad

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: