Skriver du fortsatt ut vaktboken fra Gat på papir?

– Det er det ingen grunn til lenger. Nå har du nemlig mulighet til å se vaktboken i Gat uten at du trenger å logge deg inn i MinGat, sier seksjonsleder Lars-Åke Hall i Gatforvaltning.  

Vaktboken viser hvem som er på jobb til hvilken tid på døgnet: i dag, i morgen eller i neste uke. Nå har Ous fått mulighet til å vise vaktboken i Gat uten at brukerne trenger å logge seg inn i Gat.

Hver vaktbok kan få sin unike nettadresse (lenke) som brukeren kan lagre i sin nettleser.

Lars-Åke-1
Seksjonsleder Lars Åke Hall

– Lenken gjør at du slipper å logge deg inn på Min Gat for å finne opplysningene, men kan legge adressen som favoritt i nettleseren, sier en fornøyd Hall.

Med denne løsningen kan også andre avdelinger/enheter (f.eks. ekspedisjoner) få tilgang til å se hvem som er på jobb på andre enheter.

Oversikten oppdateres automatisk hvert femte minutt og er dermed alltid oppdatert, sammenlignet med en papirutskrift som fort blir utdatert. Denne løsningen er helt gratis!

Hvordan få adresse til din vaktbok?
De enkelte avdelingene må kontakte Gat forvaltning for å få tilpasset visning av sin vaktbok, og for å få tilsendt lenken til vaktboken. Gat forvaltning hjelper til med å sette dette opp for din enhet.

Kontakt Gat forvaltning fortrinnsvis per e-post (mailadressen: arbpla@ous-hf.no).

De samme dataene kan vises på storskjerm på veggen, dersom avdelingen har dette tilgjengelig. Da kan visningen over hvem som er på jobb vises kontinuerlig på en skjerm i avdelingen.

Oppgavevaktboken
Dersom avdelingen bruker funksjonen med «oppgaver» og bruker «Oppgavevaktboken» så finnes den samme muligheten her. Du kan da se «Oppgavevaktboken» fra Gat, oversikten oppdateres og automatisk hver 5.minutt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: