Årets viktigste sykkeltur utsatt to uker

Etter råd fra Politiet i Oslo har Granfondo Don Pedro (GFDP) og teknisk arrangør IF Frøy valgt å flytte “Årets viktigste sykkeltur til inntekt for Kreftforeningen” til lørdag 2. september.   

granfundo-2017-0209

– Årsaken er at det er flere store arrangementer i Oslo sentrum denne dagen hvor det samlet sett er ventet opp mot hundre tusen besøkende, forteller rittleder Jørn Michalsen i IF Frøy.

– Vi gleder oss til å samarbeide med Dag Erik Pedersen og GFDP for å skape et flott sykkelritt for alle hvor inntekten går til kreftsaken og kreftforskningen, fortsetter Michalsen. – Ekstra spennende i år blir vårt nye samarbeid med Oslo universitetssykehus (OUS). Det at sykehusene i Oslo er med på å støtte en sykkeltur som har som eneste hensikt å få folk opp av sofaen og fremme god folkehelse til støtte for kreftsaken, er utrolig viktig for oss, avslutter Michaelsen.

OUS på sykkeltur for en god sak

morten_meyer
Morten Meyer, direktør for HR og personal i Oslo universitetssykehus.

Direktør for HR i OUS, Morten Meyer, sier at sykehuset har forståelse for politiets vurdering av situasjonen i Oslo 19. august og støtter derfor utsettelsen av arrangementet til 2. september. – Vi skal bidra til at de to ekstra ukene brukes godt for å få flest mulig ansatte til å delta på sykkelturen for en god sak, sier Meyer.

De som er påmeldt GFDP så langt vil bli varslet om endringen via e-post. Det blir også informert om datoendringen via GFDP og OUS sine nettsider.


Se også tidligere saker:

Vil at sykepleiere i OUS får delta i sykkelløp for kreftsaken

Meld deg på årets sykkeltur!


Granfondo Don Pedro – Årets viktigste sykkeltur

Årets viktigste sykkeltur GFDP 2017 Oslo arrangeres av Dag Erik Pedersen i samarbeid med Oslo universitetssykehus og Kreftforeningen. Hensikten er å fremme god folkehelse, kreftsaken og kreftforskning i Norge. 

«Granfondo» er italiensk og brukes som begrep for «stort sykkelløp». Den opprinnelige betydningen av ordet er «utholdenhet». «Don Pedro» er kallenavnet Dag Erik Pedersen fikk da han var proffsyklist i Italia.

I «Granfondo Don Pedro» er det ikke tidtaking og konkurranse som står i sentrum, men gleden ved å delta på en sporty og sosial happening.

GFDP har tidligere vært gjennomført i byer som Larvik, Bergen og Oslo. I årets Oslo-løp 2. september har GFDP inngått en samarbeidsavtale med OUS om å invitere ansatte og deres familier til å delta i løpet. Folkehelse, bevegelse og trivsel for ansatte står i sentrum.

GFDP Oslo 2017 har distansene 16, 32 og 120 km i flatt terreng.
Det er ingen tidtaking eller resultatliste.

Les mer på GFDPs hjemmeside

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: