Nå heter det ikke lenger turnusleger, nå heter det LIS 1!

24. august ble det første kullet av LIS 1 leger introdusert for sykehuset. Et helt nytt utdanningsløp for det som tidligere het turnusleger har nå startet.

OUS har til enhver tid ansvar for ca 1000 leger i spesialisering (LIS) fordelt på 43 spesialiteter. Hver klinikk kan ha ansvar for LIS-utdanning for alt fra en til 11 spesialiteter. Noen spesialiteter er også fordelt på flere klinikker.

LIS-leger-ved-bordet

Introduksjonsdager
LISene skal igjennom flere introduksjonsdager, og på programmet for den første dagen sto blant annet velkomsthilsen fra administrerende direktør Bjørn Erikstein (bildet under) og leder av utdanningsavdelingen, Elisabeth Søyland (bilde nederst). LISene fikk blant annet omvisning i Akuttmottak og innføring i triagering. I tillegg fikk de en innføring i DIPS, MinGat, Læringsportalen, og Personalportalen.

De skal igjennom en rekke tema på introduksjonsdagene sine slik at de står bedre rustet til å komme ut i praksis. Tre av klinikkene ved OUS var representert ved klinikklederne: Lena Gjevert, Medisinsk klinikk, Morten Tandberg Eriksen, KIT, Rolf Riise, Ortopedisk klinikk.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: