Smertekurs i høst

I høst tilbyr avdeling for smertebehandling ved OUS for fjerde gang en kursrekke i smerte og smertebehandling. Kursene er gratis, og har som hensikt å øke kunnskap og ferdigheter i smerte og smertebehandling hos sykepleiere og andre helsearbeidere ved kirurgiske og medisinske sengeposter og poliklinikker i OUS.

Unni+Halvorsen+og+Jan+Erik+Kleiv+2017– Høstens tema er kartlegging og behandling av smerte rettet mot pasienter med akutte, postoperative og kreftrelaterte smerter. I tillegg tar vi for oss smerte hos spesielle pasientgrupper som eldre, barn, personer med langvarig smerte og rus/LAR brukere, forteller Unni Halvorsen og Jan Erik Kleiv.

Det er sykepleierne i akuttsmerteteamene i OUS som holder kursene, og de utvikler kursene slik at de imøtekommer behovet hos deltakerne.

Tilbudet om kurs i smertebehandling denne høsten omfatter 5 halvdagskurs, med undervisning lagt til ettermiddagen (kl. 12.00 – 15.00). Smertekursene holdes i Auditoriet ved Øyeavdelingen på Ullevål sykehus, og første kurs går av stabelen tirsdag 5. september.

Du kan velge mellom å ta hele kursrekken, eller delta på enkeltkurs med tema som er spesielt interessant for deg. Smertekursene er godkjent av NSF som meritterende til klinisk spesialist i sykepleie.

Mer informasjon om tema, program, tid og påmelding finner du på Akuttsmerteteamets intranettside og i læringsportalen.

Hvis du har spørsmål om smertekursene, kan du sende mail til Unni Halvorsen unhalv@ous-hf.no eller Jan Erik Kleiv uxjekl@ous-hf.no.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: