Å tenke enkelt er faktisk ingen ulempe!

Tirsdag 10.oktober inviterte HHA til innovasjonsseminar med utdeling av idepris til den mest innovative i forsamlingen. Et fint knippe av interesserte fagfolk møtte opp for å få smaken på gode ideer.

Mange gode foredragsholdere snakket om innovasjon og utvikling av gode ideer.

Tor Paaske Utheim, innovasjonsleder i HHA åpnet seminaret og pekte på at tjenesteinnovasjon er viktigere enn noensinne! Og la til – Jo enklere jo bedre. Å tenke enkelt er faktisk ingen ulempe!

Utheim-tjenesteinnovasjon
På bildet ser du Tor Paaske Utheim

Men hva er innovasjon? Jo, det er en ide som implementeres og skaper verdi, sa Christin Skattum, innovasjonsleder ved OUS. Og sa som Utheim at innovasjon må være nytt – nyttig – nyttiggjort.

Det mangler ikke på gode ideer, men det mangler å utvikle ideene til noe større. Og hvis vi ikke møter motstand så driver vi ikke med innovasjon, sa Skattum.

 

Christian-Skattum
På bildet ser du Christian Skattum

 

Magne Rekvig fra Invent2 snakket om hvordan de kan bidra til å få gode ideer til å bli virkelighet. “To change the world you need a partner”.

– Vi trenger mer enn oppfinneren, Inven2 kan bli den første partneren, sa Magne Rekvig, MD, Technology Strategy Manager i Inven2.

Magne-Rekvig-450px
På bildet ser du Magne Rekvig fra Inven2

 

Rekvig og Utheim utfordret deltakerne på seminaret til å komme med gode innovasjonsdeer, og Rekvig vurderte «søknadene». Mini-dekonkurransen ble avgjort av Sjur-Reppe-450pxRekvig som kåret Sjur Reppe som vinneren (bilde til venstre). Han vant en Ipad mini. Men hva slags ide han hadde, kunne ikke Rekvig avsløre, den må holdes hemmelig enn så lenge.

Klinikkleder Kim Tønset presiserte hvor flott det var at klinikken hadde fått i gang et innovasjonsseminar for første gang, og håpet at resten av sykehuset ville gjøre det samme.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: