God mat er god pasientbehandling

Fredag 20. oktober feirer vi Kokkens dag. Kokkene våre gjør et uvurderlig arbeid for å fremme helse og trivsel for våre pasienter. 

Daglig produserer kokkene ved Oslo universitetssykehus 2200 porsjoner med mat til sykehusets inneliggende pasienter. De arbeider for at maten ikke bare skal være god og næringsrik men at den også skal se innbydende ut for pasientene som får den servert.

– Vi har fokus på å rekruttere dyktige kokker med kunnskap om spesialkost, dietter og ernæring, forteller avdelingsleder Vidar Arnesen.

Han forteller videre at visjonen er «tett på pasientene med god matomsorg».

Vi takker for innsatsen og gratulerer med dagen!

Kokker-på-Riksen-2
De ansatte på Rikshospitalet var allerede godt i gang med dagens produksjon på fredag morgen.

 

Kokker-på-Riksen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: