Oppstart for nytt forsyningssenter for Helse Sør-Øst

nytt-forsyningssenter.pngFra slutten av november får OUS det meste av medisinsk forbruksmateriell levert fra Helse Sør-Øst sitt nye forsyningssenter på Skedsmokorset. Bestilling går som tidligere via iProc.

De første sykehusene i regionen har allerede begynt å motta varer fra senteret, mens Oslo universitetssykehus mottar de første leveransene onsdag 29. november. Det er i hovedsak lagrene i OUS som bestiller sine varer fra forsyningssenteret. Lageransvarlige har vært tett involvert i arbeidet fram mot overgangen til det nye forsyningssenteret.

Bestillingsrutinene i iProc legges om fra fredag 24. november slik at bestillingene går til rett sted, men for de som bestiller medfører dette ikke noen endring.

Alle henvendelser om bestilte varer kan rettes til forsyningssenterets kundesenter: 
Telefon: 40 00 21 36
Epost: fs.kundeservice@onemedservices.com

forsyningssenter-kundesenter

Det nye kundesenteret har åpent mandag til fredag 07.00-17.00. Kundesenteret gir ikke råd om erstatningsprodukter eller bruk, og besvarer bare logistikkspesifikke spørsmål rundt leveranser.

Ny reklamasjonsportal
Alle reklamasjoner skal meldes via OneMed Services reklamasjonsportal. For nærmere informasjon og brukerveiledning, se oppdatert prosedyre i eHåndboken: Feilleveranser og retur til eksterne leverandører

 Helt nybygd forsyningssenter
Helse Sør-Øst har inngått avtale med OneMed Service om drift av nytt forsyningssenter i ti år. Det er bygget et helt nytt praktbygg på 9600 m2 på Berger, Skedsmokorset. Innledningsvis vil det nye senteret ha de samme varene som det gamle, men det er tatt høyde for å øke varesortimentet til 8-9000 artikler.

Mer effektiv logistikk

Det nye senteret har kortere leveringsfrister enn tidligere, det er satt en rekke logistikkrav til det nye senteret som skal sikre en høy servicegrad til sykehusene.

Nytt rent rom

Det nye forsyningssenteret har et topp moderne rent rom på 850 m2 som er bygget i henhold til ISO-klasse 8. Dette for å sikre at sterile krav ivaretas. Luftkvaliteten vil monitorers, logges og det vil varsles ved avvik. Sterile varer som er pakket i rent rom er merket med hvit tape med rød skrift som viser at innholdet er sterilt.

 


Se kort presentasjonsfilm fra det nye forsyningssenteret:

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: