Temalunsj for gravide om mosjon og trening!

«Mosjon og trening under og etter svangerskapet» er tema når Jill Jahrmann, leder for Arbeidsmiljøavdelingen, inviterer til temalunsj for gravide. 

Jill Jahrmann er utdannet fysioterapeut med mastergrad i Idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole og er forfatter av flere trenings – og livsstils-bøker, blant annet «Trening for kule mager» utgitt i 2008. Hun har vært spaltist og treningsekspert i media i en årrekke (KK, Dagbladet, m. fl.), og foreleser ved Norges Idrettshøgskole på utdanning for Personlige trenere.

Har du anledning, ta gjerne med deg matpakken og møt opp fra kl 11.00 – 11.45 for å få faglig påfyll og erfaringsutveksling. Det er ingen påmelding, det er bare å møte opp hvis du har anledning. Bedriftsjordmor Lena Joa som leder programmet for gravide ved OUS er ansvarlig for samlingen. Lunsjmøtene avholdes på Radiumhospitalet, Rikshospitalet og Ullevål.

– Vi ønsker å skape en hyggelig møteplass for gravide arbeidstagere og sørge for at de får den informasjonen de ønsker. Jeg ønsker å komme i kontakt med gravide ansatte ved sykehuset, og helst så tidlig som mulig i svangerskapet, da kan dette også være en fin  mulighet for det. På den måten kan vi sikre at tilrettelegging på arbeidsplassen til den gravide i er fokus, sier Lena Joa.


Når og hvor?

  • Fredag 9/2 – 18 kl. 11.00 – 11.45 Rikshospitalet, møterom «Vinterhaven» i E2,underetasjen i Kvinner/Barnesenteret
  • Tirsdag 13/2 – 18  kl. 11.00 – 11.45 Ullevål, møterom 3 i 8. etg på Kvinneklinikken, bygg 8.
  • Onsdag 14/2 – 18 kl. 11.00 – 11.45  Radiumhospitalet, møterom J 3021, 3.etg i J-bygget.

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: