Startskudd for neste fase av utviklingen på Aker og Gaustad

Helse Sør-Øst har nå inngått kontrakter med to arkitekt- og konsulentfirmaer som skal bistå videre gjennom utviklingsprosessene på Aker sykehus og Gaustad-området. Et titalls ansatte fra Oslo universitetssykehus vil ha sentrale roller i den videre planleggingen.  

Endelig rapport fra konseptfasen for Aker-/Gaustad-prosjektet forventes i desember 2018, og vi vil komme tilbake med mer informasjon om prosjektdeltakere og fremdriftsplan snarlig.

Les mer om kontraktsinngåelsen på Helse Sør-Østs hjemmesider.

2018 er året hvor vi virkelig kan påvirke

I et intervju før jul, sa Bjørn Erikstein, administrerende direktør for OUS, at 2018 er året hvor vi som sykehus virkelig har mulighet til å påvirke utviklingsarbeidet og være med og påvirke både lokalisering og funksjoner i de nye sykehusområdene som planlegges.

– Det er viktig nå at både fagpersoner og tillitsvalgte engasjerer seg i dette arbeidet. Fagpersoner, tillitsvalgte og vernetjenesten må være med på å tegne ut hvordan de to nye sykehusene på Aker og Gaustad skal se ut.  I dette arbeidet er jeg opptatt av engasjement for å gi et godt tilbud til pasientene. Hvis det er et godt tilbud til pasientene så er det også et godt sted å jobbe, sa Erikstein.

Les hele intervjuet med Bjørn Erikstein

 

Konseptfasen starter nå

I neste uke vil det holdes en oppstartssamling for alle nøkkelpersoner i OUS som skal være med og jobbe i Aker-/Gaustad-prosjektet dette året. Prosjektledelsen fra Helse Sør-Øst og OUS, samt arkitekt- og konsulentfirmaene, vil også være med på samlingen.

De andre prosjektene – Nytt klinikkbygg på Radiumhospitalet (sammen med protonsenter) og Nytt bygg for Regional sikkerhetsavdeling med tilgrensende enheter – har kommet lengre i løypa, og er allerede i gang med sine skisse- og funksjonsprosjekter. Nøkkelpersoner fra OUS er også tungt involvert i dette arbeidet.

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: