Er ledelse noe for deg? 

Er du en engasjert person som brenner for god pasientbehandling? Ønsker du å påvirke utviklingen av klinikken og faget ditt? Er du flink med folk? Kanskje er du en av morgendagens ledere i OUS.

Klinikk psykisk helse og avhengighet var i fjor pilot i OUS for programmet «Ledermobilisering» som er utviklet av Nasjonal Ledelsesutvikling. 13 kandidater gjennomførte programmet som skal bevisstgjøre den enkeltes forhold til en eventuell framtidig lederstilling.

Plakat, ledermobilsering 2018, bildeNå er programmet overført til de regionale helseforetakene, og sammen med andre helseforetak i Helse-Sør inviteres nå kandidater fra Kreftklinikken samt Klinikk psykisk helse og avhengighet til å søke seg til programmet. Deltakere fra enkelte andre klinikker er invitert spesielt.

Kreftklinikken og Klinikk psykisk helse og avhengighet har behov for flere dyktige ledere i framtiden, og gleder seg til å arbeide med et viktig utviklingsarbeid.

Programmet innebærer at vi over sommerferien starter et program der medarbeidere fra alle faggrupper med interesse og potensial for ledelse får mulighet til og utforske hva det innebærer å være leder.

Målet med «Ledermobilisering» er å få flere til å velge ledelse som karrierevei, og dermed sikre at vi har nok etterfølgere til dagens ledere. Etter endt program er ikke deltakerne garantert en lederjobb eller forpliktet til å søke konkrete lederjobber, men de vil vite mer om hva det innebærer å være leder og stå bedre rustet til å påta seg lederoppgaver.

Vil du bli en lederkandidat?
Programmet er primært aktuelt for klinikere, men alle fast ansatte i de to nevnte klinikkene står fritt til å søke. Du finner mer informasjon om «Ledermobilisering» her.

For å søke plass i programmet: Skriv en kort søknad hvor du forteller hvorfor du har lyst til å delta og få nærmeste leder eller overordnet leder til å fylle ut anbefalingsskjemaet som ligger her

Søkere fra Klinikk psykisk helse og avhengighet sender sine søknader til prosjektleder og spesialrådgiver HR, Bodil Aspvin, på mail: bodil.aspvin@ous-hf.no.  Eventuelle søkere som ikke kom med i fjor, bes om å søke på nytt.

Søkere fra Kreftklinikken sender sine søknader på mail til HR-leder Anne Marie Rønning Nilsen, anrnil@ous-hf.no med kopi til HR-rådgiver Bente Nyhuus, bennyh@ous-hf.no.
Søknadsfrist er 6. mai 2018.

Vet du om en god lederkandidat blant dine kollegaer?
Ta en prat med vedkommende å oppmuntre henne/han til å søke. Har du spørsmål eller innspill kan du ta kontakt med Bodil på telefon: 414 26 183 eller Anne-Marie på telefon: 977 65 516.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: