Hipp hurra for våre kontoransatte!

Foto: Elin B. Øvrebø

Fredag 27. april feirer vi kontoransattes dag på OUS. Bli bedre kjent med Elizabeth Skjølaas, som har jobbet på sykehuset i snart 34 år!

 

Hun  liker å ha det hyggelig rundt seg. I resepsjonen har hun pyntet med morsomme figurer.

Finner du veien til Oslo Sykehusservice i Forskningsveien, møtes du garantert av Elizabeth Skjølaas glade smil og lystige «hei» i resepsjonen. Her har hun sittet siden januar 2012 og her blir hun nok en stund til.

– Jeg kjeder meg aldri på jobb. Jeg trives så godt med å jobbe med mennesker, og her er det mange av dem. Første gang jeg var her tenkte jeg at det så litt stusselig ut at resepsjonen var tom. Jeg trodde ikke at det var meg som skulle få plassen her, men der tok jeg feil. Jeg hilser på alle som kommer inn og det tror jeg at folk liker, sier hun.

2.645 kontoransatte ved OUS
Oslo universitetssykehus har 2.645 ansatte i såkalt merkantile stillinger; konsulenter, sekretærer, helsesekretærer, lærlinger, prosjektarbeidere, prosjektledere, rådgivere, saksbehandlere og bibliotekarer. Elizabeth selv har arbeidstittel som konsulent mobiltelefoni og hører under sikkerhetsavdelingen.

– Jeg styrer mobiltelefoni i hele OUS. I tillegg har jeg kontroll på taxikortene, forteller hun.

Skjølaas hadde andre arbeidsoppgaver da hun startet å jobbe på sykehuset i august 1984. Da var hun kokkelærling på Ullevål og tok fagbrev. Etter hvert fikk hun dessverre problemer med nakke og skuldre og ble omplassert til å jobbe på kortkontrollen (bindeledd mellom kjøkkenet og postene). Så kom det elektroniske matbestillingssystemet Nutshell. Elizabeth var ute i postene og på de ulike sykehusene for å undervise om systemet. I 2006 endte hun så opp på kundesenteret for alle de ikke-medisinske servicetjenestene.

Kjekt å bli husket på!
Skjølaas synes det er flott at kontoransatte har en egen dag.

– Jeg synes det er bra at vi har en slik dag, på linje med andre arbeidsgrupper. Det er godt å bli husket på! Det er mange sekretærer/kontoransatte som fortjener en ekstra klapp på skulderen, sier hun.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: