Rydd og kast på Radiumhospitalet

Lenge har vi hørt om planer for nye sykehusbygg på Montebello. Nå skjer det endelig. Men før de nye byggene kan reise seg må vi rydde plass. Derfor blir uke 34 og 35 de store rydd-og-kast-ukene på Radiumhospitalet. Men alle oppfordres til å starte allerede nå!  

Fra mandag 20.august til fredag 30.august arrangeres en lokal «Rusken»-aksjon på Radiumhospitalet. Alle – og da mener vi ALLE! – ansatte på Radiumhospitalet får nå sjansen til å kvitte seg med så mye rusk og rask som mulig – f.eks. papirer, møbler, teknisk utstyr, rusk og rask.

Christin_Gunnufsen

– De som av en eller annen grunn ikke benytter seg av sjansen må senere ta ansvar for rydding, kasting og tømming selv, sier Christin Ø. Gunnufsen, Radiumhospitalets lokale «Rusken»-general (til vanlig eiendomsforvalter).

Miljøvennlig

Avfallet skal håndteres på en miljøvennlig og effektiv måte. Det settes ut containere for vanlig avfall, legges til rette for levering og makulering av papiravfall som kan være sensitivt, og lages et eget system for avhending av teknisk utstyr. Mer informasjon om hvor dere kan levere det som skal kastes kommer i uke 32.

– Avdelingene må selv frakte avfallet til containerne og andre områder hvor avfall skal leveres, men vi vil også ha ekstra mannskap på plass noen dager for å hjelpe til med å frakte søppel som er for stort til at vi kan bære det selv, sier Gunnufsen.

Begynn nå!

Dersom dere vet at dere har mye skrot liggende, at dere er på ferie når Rusken-ukene er, eller vet at dere kommer til å få dårlig tid i uke 34 og 35, er det lurt å begynne allerede nå. Bestill flytteesker, søppelposer og andre egnede beholdere og begynne å sortere og kaste allerede nå.

Mer informasjon i uke 32

Vi kommer tilbake med mer detaljert informasjon om hvor og hvordan rydding og kasting skal foregå, hvor containere og andre kaste-punkt vil være osv., i uke 32.

Bli med på årets største og viktigste ryddesjau!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: