Denne våren skal framtidens logistikkløsninger defineres

God logistikk er en forutsetning for at sykehusene skal fungere godt og at OUS skal klare å hente ut gevinster. Når vi nå planlegger å bygge både på Radiumhospitalet, RSA, Gaustad og Aker må vi være sikre på at vi velger de gjennomtenkte og beste løsningene for effektiv sykehusdrift og transport både mellom og i sykehusene.

rosjektet inngår i Fremtidens OUS, og berører både Aker sykehus, Gaustad sykehus (Rikshospitalet), Radiumhospitalet, Regional sikkerhetsavdeling og Ullevål sykehus. Prosjektet involverer flere fagmiljøer i OUS og ledes av Helse Sør-øst.

Logistikk.jpgLogistikkprosjektet ble sparket i gang 6. februar. Deltagerne på oppstartsmøtet fikk først presentert flere nye logistikkløsninger. Etterpå jobbet deltakerne i grupper for å kartlegge utfordringer og interessenter, sikre riktig kompetanse i gruppene, og lage en plan for videre arbeid.

Prosjektdeltagerne er delt inn i grupper avhengig av de forskjellige typer logistikk: Personflyt, vareflyt, sterilforsyning, laboratorie og legemidler. Deltagerne er hentet fra fokusgruppene som har arbeidet med denne tematikken i 2018, og er komplettert med noen flere for å få en riktig og bred representasjon med nødvendig kompetanse.

Arbeidet skal foregå gjennom våren, og ende opp i en rapport som beskriver og begrunner foreslåtte konsepter basert på god og bred utredning i gruppene.

Det var stort engasjement i samtlige grupper, og arbeidet fortsetter allerede til uken.

(Tekst og foto: Logistikkprosjektet)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: