Variert og inspirerende seminar for kontorfaglig ansatte

-I dag skal dere løftes og hedres for den fantastiske jobben dere gjør, sa klinikkleder Marit Bjartveit da hun ønsket klinikkens kontorfaglig ansatte velkommen til seminar på Thon Hotell Opera 8. februar.

Klinikkleder hadde invitert flere dyktige kollegaer i Klinikk PHA og OUS til å holde innlegg om aktuelle og inspirerende temaer.

Pakkeforløp er en måte å organisere tjenestene på som sikrer at bestemte elementer inngår i helsehjelpen og innen gitte frister. Hvordan det går etter oppstart med pakkeforløp for psykisk helse og rus? – Det vet dere nesten bedre enn meg. Tusen takk for det dere bidrar med. Dere gjør en fantastisk jobb og er en flott ressurs i pakkeforløpsarbeidet, sa Anne Beate Sætrang, prosjektleder og avdelingsleder ved Avdeling rus og avhengighetsbehandling. Les presentasjonen her.

f.v. Marit Bjartveit, Anne Beate Sætrang, Ingrid Breder Waller og Mariann Johannessen
f.v. Marit Bjartveit, Anne Beate Sætrang, Ingrid Breder Waller og Mariann Johannessen

Videre gav Ingrid Breder Waller, rådgiver for medisinsk koding, og Mariann Johannessen, kodefaglig rådgiver, en status på hvordan koding av pakkeforløp i klinikken ligger an, i tillegg til en kort oppdatering på klinikkens forbedringsområder hva gjelder koding. Les presentasjonen her.

Elisabeth Kim Olsen, rådgiver økonomi, juridisk og IKT i direktørens stab og Mona Fuseth, seksjonsleder ved Sak- og pasientarkiv holdt et innlegg om dokumenthåndtering i Public 360. De poengterte viktigheten av en felles forståelse for hvordan vi bruker systemet og hvorfor det er så vesentlig. Les presentasjonen her.

Elisabeth Kim Olsen og Mona Furseth
Elisabeth Kim Olsen og Mona Furseth

Styrket medarbeiderskap
«Gerd, du er navet», sa Morten Ørbeck, leder ved Barneseksjonen alltid til seksjonens administrasjonskonsulent. Og mente det hver gang.

Medarbeiderskap handler om et grunnprinsipp der vi har som mål å gjøre hverandre gode. Suksesskriteriet er å etablere et felles vi, som igjen forplikter til delt ansvar for organisasjonen vi er en del av. I tillegg er etterrettelighet et annet sentralt prinsipp. Forvalt rollen din med de beste intensjoner og forpliktelse, forklarte Morten i sitt innlegg.

Morten Ørbeck
Morten Ørbeck

Gjennom arbeidet med prosjektet «Styrket medarbeiderskap», har han som prosjektleder fått innblikk i de ulike rollene medarbeidere innehar i Klinikk PHA, Og fasiten… alle er like viktige for at vi skal lykkes med oppdraget.

Morten understreket hvor viktig det er å anerkjenne det kontorfaglige bidraget innenfor klinikken, og hvordan dette fremover bør videreutvikles i tråd med de stadig mer kompliserte utfordringene vi har som organisasjon. Dette for å kunne tilby pasienter og pårørende en profesjonell og kompetent spesialisthelsetjeneste. Les presentasjonen her.

Inspirasjon for fremtiden

Lattermusklene fikk kjørt seg da Karin Fevaag Larsen inntok scenen med et inspirerende foredrag fylt med humor, selvironi, gode historier og ord til ettertanke. Fevaag Larsen, blir gjerne omtalt som en energibombe og ser løsninger der andre ser problemer.

– Vi er på jobb en stor del av livet vårt. Da er det viktig at denne delen skal være bra og positiv. Vi må ikke vente på at andre tar ansvar for glede og trivsel, det er mye man kan gjøre selv. Arbeidsglede er viktig. Du som medarbeider er viktig. Et godt liv på jobben skaper glede i hverdagen, fortalte hun entusiastisk.

Karin Fevaag Larsen
Karin Fevaag Larsen

Strålende gjennomført
-Fagdagen var strålende gjennomført, med ett kjempe aktuelt program. Vi er heldige som har så dyktige kollegaer til å holde faglige innlegg for oss. I tillegg ønsker jeg å ta med meg visjonen, «Endelig mandag!», til foredragsholder Karin Fevaag Larsen, videre i mitt arbeid i klinikken.  Jeg tror samtlige av oss ble inspirert av hennes lattergivende og fargerike underholdning. Godt humør smitter på arbeidsplassen, sa deltaker Natalie Jacobsen, administrasjonskonsulent ved Seksjon rusakuttmottak og avgiftning, ARA.

Natalie Jacobsen og Maine Greni
Natalie Jacobsen og Maine Greni

– Det er hyggelig at vi kontorfaglig ansatte har en slik fin dag sammen. Det setter vi veldig pris på. Informasjonen vi fikk om både pakkeforløp og Public 360 var veldig bra. I tillegg var innlegget om styrket medarbeiderskap veldig fint med flere tips vi kan bruke i hverdagen. Foredraget til Karin Fevaag Larsen var inspirerende og ga oss noen ahaopplevelser som vi alle kan tenke litt på, forteller Maine Greni, administrasjonskonsulent ved psykose- og rusbehandlingsseksjonen ved Søndre Oslo DPS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: