Ullevål-alternativet skal belyses. Her ser du hva det betyr

Gjeldende målbilde og virksomhetsinnhold som er planlagt i Gaustadprosjektet skal legges til grunn. OUS er bedt om å redegjøre for hva som er utredet tidligere når det gjelder Ullevåltomten. Dette inkluderer å beskrive:

• Driftskonsept/fordeling av fag og funksjoner i de utredede alternativene
• Fordeling av bydeler
• Økonomiske aspekter, både investeringer og driftsøkonomi inkludert bærekraftberegninger
• Tomteforhold og trafikale aspekter
• Andre risikoområder

OUS skal oppsummere dette i en rapport til Helse Sør-Øst innen 12. april.

Etappevis flytting til Ullevål

Videre skal OUS vurdere hvilke fagområder som i et Ullevål- alternativt først skal flyttes fra Rikshospitalet, dersom man skal ha en gradvis samling av regionfunksjoner på Ullevål. Dette må være basert på mulighets- og risikovurderinger gjennomført av Oslo universitetssykehus med bistand fra prosjektorganisasjonen, tilsvarende risikovurderinger som er gjort av driften ved Ullevål mellom etappe 1 og etappe 2 i foreliggende planer.

Skal sikre god involvering

Helse Sør Øst RHF forutsetter at Oslo universitetssykehus HF sikrer god involvering av relevante fagmiljøer, tillitsvalgte, verneombud og brukerrepresentanter i dette arbeidet. Dette arbeidet vil pågå fram mot mai, slik at Helse Sør-Øst kan styrebehandle saken i juni.

Tydeligere beskrivelse av hva Aker og Gaustad skal inneholde

Innen 15. mai skal Oslo universitetssykehus levere en rapport til Helse Sør-Øst RHF som beskriver tydeligere virksomhetsinnhold og driftskonsepter for Aker og Gaustad generelt og for de spesifikke fagområdene traume- og akuttmedisin, fødselshjelp og nyfødtintensiv og kreft.

Hensikten med beskrivelsen er å gi trygghet for at de valgte løsningene tilrettelegger for kvalitet i pasientbehandlingen, beredskap, kapasitet, utvikling av kompetanse og faglig utvikling.

Beskrivelsen skal videre bidra til å avklare fordeling av funksjoner og aktivitet mellom Aker og Gaustad og gi retning for videre utvikling av organisasjonen og fremtidig drift på disse lokalisasjonene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: