Nå kan du betale din ansattparkering med Easypark – app

-Vi er veldig fornøyd med at det nå har blitt enklere for ansatte å håndtere sin parkeringsavtale, sier Bjørn Ludvig Andreassen, seksjonsleder OSS Parkering.

Utvikling av app i samarbeid med Easypark

Bjørn+L
Bjørn Ludvig Andreassen, seksjonsleder OSS Parkering

– Tilbakemeldinger fra brukere har gjort at vi i samarbeid med systemutvikler Easypark, har fått utviklet en egen parkeringsapp tilpasset ansatte i OUS. Løsningen vil forhåpentlig gi en enklere og mer smidig måte for ansatte å håndtere sin parkering. Det er blant annet mulig å enkelt endre kjøretøy dersom du bytter bil fra en dag til en annen, sier Bjørn Ludvig Andreassen, seksjonsleder OSS Parkering (bildet).

I appen vil du få informasjon om når det er på tide å gjøre oppdatering, slik at siste versjon alltid blir tilgjengelig. Selve betalingsløsningen er trygg og har mange millioner brukere og fungerer over hele Europa.

– I forbindelse med betaling for ansattparkering påløper ingen tilleggskostnader ved bruk, sier Andreassen.

Brukerveiledning

Last ned appen til EasyPark ved å søke etter «easypark» på enten Google Play eller Appstore, og følg anvisning for registrering i løsningen (kun første gang).

Det er egen takstgruppe for ansatte for OUS. Denne vil ikke vises automatisk i appen EasyPark-Genial-parkeringsapp-2-2siden den er forbeholdt våre ansatte (se intranett for nærmere informasjon).

Ansatte ved OUS kan fortsatt betale parkering via web-løsningen Cale permit

Appløsningen gjelder dessverre ikke for de som kun har behov parkering med fri helg/helligdag; da må web-løsning Cale permit fortsatt benyttes.

Den gamle løsningen med CalePermit vil fremdeles være i full drift, så om den ordningen fungerer tilfredsstillende for deg, så fortsett gjerne med det, sier Andreassen.

 

 

4 kommentarer om “Nå kan du betale din ansattparkering med Easypark – app

Legg til din

  1. Hei, jeg har alltid benyttet meg av Cale permit og betalt for 6 måneder av gangen (ansattparkering). Nå har jeg hatt ferie i 3 uker og parkeringenstillatelsen har gått ut. Nå ønsker jeg å betale for 1 måned av gangen og ikke lenger for 6 måneder. Hvis jeg fornyer min nåværende tillatelse må jeg automatisk betale for 6 måneder. Hvordan går jeg fram uten å måtte parkere «ulovlig» og løpe til jobb for å registrere meg på nytt via intranett?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: