Oslo universitetssykehus på Oslo Pride 2019

I disse dager markeres Pride i Oslo, en feiring av skeiv kjærlighet og menneskelig mangfold. Byen har pyntet seg i regnbuens farger, og Oslo universitetssykehus er med.
Olafiaklinikken har test-stand i Pride-parken

Olafiaklinikken – et lavterskeltilbud ved Oslo universitetssykehus for rådgivning, undersøkelse og behandling av seksuelt overførbare infeksjoner og hiv – har en stand i Pride-parken i Spikersuppa. Her kan man få informasjon om god seksuell helse, og teste seg for ulike kjønnssykdommer. Olafiaklinikkens stand er åpen fra 15:00-20:00 onsdag til fredag, og 12:00-18:00 lørdag 22.juni. Det er gratis å teste seg.

Deltar i Pride-paraden

– Oslo universitetssykehus deltar også i år med egen fane i Pride-paraden lørdag 22. juni. Bak parolen «Oslo universitetssykehus for alle» håper vi at stolte ansatte, pasienter, pårørende og andre som føler en tilknytning til sykehuset vårt vil stille opp for å vise verden at OUS er et sykehus for alle uansett hvem de – og vi – er, sier Børge Einrem, kommunikasjonsdirektør i OUS.

Du trenger ikke melde deg på for å bli med OUS i paraden; det er bare å møte opp og bli med. VI stiller opp i Grønlandsleiret, nedenfor politihuset på Grønland, fra kl 12. Paraden starter kl 13, og går fra Grønlandsleiret til Spikersuppa ved Karl Johans gate.

Vi kommer tilbake med informasjon om hvilket plassnummer vi har fått i paraden.

Les mer om paraden på OsloPrides egne nettsider.

Har du spørsmål om OUS sin deltakelse i paraden?
Kontakt Berit Lagaard på berlag@ous-hf.no

Insta-feiring?

Markerer du eller din avdeling Pride? Send oss et bilde (berlag@ous-hf.no eller 99523501), så kanskje dukker det opp på sykehusets Instagram!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: